Kunder om meg

"Jeg møtte Eliza på Innovation Dock og fikk se små arbeid av henne på visittkort og gikk inn på hennes Instagram.  Eliza er fleksibel, grundig og personlig. Hun er rask til å finne essensen av kunden og jeg ga henne frie tøyler til å finne på noe gøy. Hennes kunst er underfundig, humørfylt og livskraftig. Jeg har nå det mest unike ildstedet jeg kunne ha ønsket meg.   Eliza kan anbefales på det aller varmeste og det er umulig å trø feil i den verden hun lager med pensel og pallett. All verdens lykke til og håper jeg får anledning til å gjenta opplevelsen".

                                                                                                 Odd Helge Johannessen

 

"Jeg hadde lyst å gi en litt utradisjonell og unik gave til mine nærmeste kollegaer. Jeg tenkte at en karikatur av oss sammen på arbeidsplassen hadde vært stilig. Jeg har dessverre begrensede ferdigheter når det gjelder tegning. Etter å ha sett mye av den kunsten som Eliza lager og legger ut som eksempler på sin Insta-profil, så spurte jeg henne om hun hadde mulighet til å lage et lite bestillingsverk. Jeg formidlet noen få foto av meg og mine kollegaer sammen med et foto av arbeidsplassen vår. I tillegg så trengte Eliza litt info om våre interesser slik at hun kunne flette det inn som temaer i tegningen. Eliza klarte å fange våre særpreg og stil på en veldig festlig måte – bildet hun laget var bedre enn jeg hadde forestilt meg. Hun inkluderte også en fin ramme til bildet, så sluttproduktet framstod gjennomtenkt og profesjonelt."

                                                                                                                  Patrick Viste

"Jeg har to jenter som har vært på flere av Eliza sine kurs. Hun er en utrolig dyktig lærer og jentene kom hjem med de flotteste kunstverk som de var kjempefornøyd med. De har lært både maleteknikker, portrett-tegning og litografi. På kursene har det vært både barn og voksne, og Eliza tilpasser det til den enkelte. Jeg kan virkelig anbefale hennes kurs både til voksne og barn". 

                                                                                                     Lillian Røvik -Larsen